198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Op Safari | Vakmedianet

 

 

 

 

 

De vraag

De labels van Vakmedianet willen de branche inspireren door middel van een informatieve website en vakbladen. Misset Horeca, Grip op je Tweewielerwinkel en Grip op je Bakkerij organiseren daarom diverse events naast de andere platformen.

De methode

De ondernemers en managers van horeca, bakkerswinkels en tweewielerwinkels werden meegenomen in een inspiratiesessie en safari. De safari begon met een theoretisch gedeelte waarin de deelnemers informatie kregen over verschillende manieren om beter in te spelen op hun klanten of gasten. Vervolgens gingen zij in groepjes op pad langs winkels en horeca om opvallende dingen vast te leggen. Bij terugkomst presenteerde iedere groep de foto’s die tijdens de route gemaakt waren.

Het resultaat

De dagen gaven de ondernemers veel energie. Enkele reacties:

  • “De training vond ik erg leuk en vooral ook erg leerzaam.”
  • “De geïntegreerde tour tijdens de safari was erg positief, je gaat per direct die ervaring vanuit een andere invalshoek bekijken.”
  • “Het was erg leuk om zelf op stap te gaan en vanuit het oogpunt van de consument naar andere winkels te  kijken. Ik werd weer even wakker geschud hierdoor.”
Previous Project
Next Project