198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Experiment & Advies | Doppio Espresso

 

 

 

 

 

De vraag

Doppio Espresso wilde vanuit het onbewuste kijken naar de gastbeleving, om informatie te verkrijgen over de manier waarop de ervaring van de gast nog nét iets beter kon worden. De ambitie om al bij de start van het bedrijf met neuromarketing bezig te zijn past bij het innovatieve karakter van Doppio Espresso.

De methode

Na observaties in vier zaken is een verwenboek opgesteld, een handzaam rapport. Deze is in een presentatie door onze experts gedeeld. Vervolgens zijn de aanpassingen getest in een experiment en de succesvolle implementaties doorgevoerd in alle zaken.

Het resultaat

“We hebben zeer prettig samengewerkt met Consumatics. In het traject dat we met hen hebben gedaan, hebben we veel geleerd over ons eigen bedrijf. We zijn tot inzichten gekomen en hebben veel van de verbeterpunten direct kunnen implementeren. Veel aspecten op het gebied van onbewust zintuigen prikkelen lijken zo vanzelfsprekend, maar wij waren ons hier totaal niet bewust van. Het was voor ons een openbaring dat de meeste verbeteringen geen rocket science zijn maar juist relatief eenvoudig in de praktijk te brengen zijn. Dat maakt het voor het hele bedrijf enorm interessant om hier mee bezig te zijn en motiverend als je ziet dat het werkt.”

Previous Project
Next Project