Terug naar overzicht

De wondere wereld van onbewust gedrag


Op zoek naar een unieke spreker voor jouw congres of event? Wij bieden een spraakmakende en inspirerende presentatie over onbewust (consumenten-)gedrag. Het geeft inzicht in de manier waarop klanten (onbewust) keuzes maken. Deelnemers krijgen handvatten waarmee zij direct aan de slag kunnen met de kracht van het onbewuste.

 

De doelgroep

De sessie wordt veel gegeven bij organisaties op MT-niveau.

 

Onbewust gedrag

De presentatie richt zich volledig op (onbewust) gedrag van klanten. Waarom op onbewust gedrag? 95% van wat een bezoeker doet, gebeurt onbewust en kan hij/zij niet of heel moeilijk verklaren. Dat betekent dat er nog meer elementen zijn die bezoekers niet goed kunnen uitleggen, maar waardoor ze zich wel meer aangetrokken voelen tot het merk of loyaler kunnen worden.

 

Consumatics doet continu betrouwbaar onderzoek naar de omgeving waarin bezoekers bewegen, met als doel dat zij zich nog prettiger voelen. Deze kennis en ervaring hebben we samengevoegd tot een spraakmakende en inspirerende sessie. Deelnemers krijgen handvatten om hun communicatie, presentatie en/of ambiance aan te passen, waardoor het gedrag van bezoekers wordt beïnvloed.

 

Resultaat

  • Bieden van toegevoegde waarde vanwege unieke kennis over het onbewuste
  • Ontdekken van verborgen omzet!
  • Een boeiende presentatie waar veel plezier aan wordt beleefd

 

Investering

Elementen vanuit de wetenschap over onbewust gedrag worden per presentatie volledig toegespitst en op maat gemaakt voor jou. De investering voor de presentatie is 1850-, inclusief voorbereidend telefoongesprek. De duur van de presentatie is 30 min tot een uur. Je kunt bellen met ons via 020-2619106 of stuur een email naar info@consumatics.nl.

Meer weten?

Wenda kan je hier alles over vertellen
Wenda Linthorst

Mede-eigenaar