Terug naar overzicht

Training


Ontdek verborgen omzet en til jouw team naar een nóg hoger niveau

Word in één dag bewust van de onbewuste beslissingen die jouw klant of gast maakt en hoe jij hierop in kunt spelen. Door je houding. Door de omgeving.

Wat beweegt de moderne consument? Welke interessante onderzoeken zijn er uitgevoerd op het gebied van onbewust consumentengedrag en vooral ook: hoe kun je dat in jouw praktijk toepassen? Bij Consumatics staat bewustwording van het onbewuste centraal. We bekijken de consument vanuit een andere invalshoek en gaan op een interactieve manier aan de slag, zodat de nieuwe inzichten direct toepasbaar zijn binnen jouw organisatie.

We maken direct de quick wins inzichtelijk!

De verwencirkel staat centraal; vijf elementen die samen zorgen voor ‘return on guestment’. Hoe maak je het bijvoorbeeld makkelijker voor de gast? Wat zorgt voor laagdrempeligheid om binnen te komen en wat zorgt er vervolgens voor dat de gast binnen blijft zodat de gemiddelde besteding stijgt?

Wil je samen met je team weten wat dit kan opleveren in jullie organisatie? Laat het ons vooral weten als je geïnteresseerd bent in deze training, dan laten we snel weten wanneer deze beschikbaar is! De trainingen worden gegeven door Anouk van de Laar en Patricia Henderson. Zij trainen al jaren voor uiteenlopende A-merken in gastgerichtheid en verkoop en zijn de exclusieve trainers van het Consumatics gedachtegoed.

Iedereen die de training heeft gevolgd maakt deel uit van het Consumatics netwerk en krijgt in een volgend seizoen de mogelijkheid om de vervolgtraining te doen waarmee je exclusief op de hoogte blijft van alle nieuwe ontwikkelingen in dit en volgend jaar.

Wil je meer weten over deze training?

Wil je deze niet missen en wil je de eerste zijn die straks verborgen omzet naar boven haalt? Bel ons op 020-2619106 of stuur een e-mail naar info@consumatics.nl

Cases with this service

Meer weten?

Wenda kan je hier alles over vertellen
Wenda Linthorst

Mede-eigenaar