Terug naar overzicht

Employee Journey


Leer het maximale uit je medewerkers te halen door de ideale 'Employee Journey' neer te zetten!

Uit onderzoek (Gallup, 2013) blijkt dat 80% van de Nederlandse werknemers zich niet betrokken voelt bij zijn of haar werk. 11% is zelfs actief niet betrokken bij het werk en werkt dus feitelijk de organisatie tegen. 

Wat gaat hier mis? Waarom hebben organisaties zoveel moeite om de medewerker bevlogen, duurzaam, productief en gelukkig te krijgen? Daarnaast kost verloop van medewerkers een organisatie gemiddeld 21% van het jaarsalaris en is een groot deel van de verzuimkosten van een organisatie gerelateerd aan het niet (mentaal) betrokken zijn van medewerkers. Kortom, de hoogste tijd om onze kennis over onbewust gedrag ook toe te passen op het creeëren van gelukkige medewerkers!

Consumatics doet samen met Management Class onderzoek naar de ultieme Employee Journey; het logische vervolg op de Customer Journey. Waarom logisch? Omdat de denkwijze van de Customer Journey bewezen succesvol is en omdat onderzoek aantoont dat een gelukkige medewerker ook leidt tot aanzienlijk hogere klantwaarderingen! Een organisatie bereikt dus een positieve Customer Experience door de Employee Experience te optimaliseren.

We passen als eerste de kennis van het onbewuste toe op alle onderdelen die invloed hebben op medewerkersgeluk. Welke omgevingsfactoren maken nu een fijne, productieve werkplek? Wat is het effect van ontwikkeling, salariëring, managementstijl en autonomie op hoe een medewerker zich voelt en hoe deze presteert? Wetenschappelijke onderzoeken vormen de basis voor onderbouwde adviezen.

Door middel van vooruitstrevend onderzoek is er een vernieuwende methode ontwikkeld (de 5C-methode) om de Employee Journey in kaart te brengen en te verbeteren. Met trots presenteren we je de website voor de Employee Journey

En dan begint het leuke werk... het daadwerkelijk toepassen van de kennis! Er zijn 4 praktische producten uitgewerkt waardoor de innovatieve inzichten toegepast worden in jouw organisatie, met ondersteuning van experts. 

Wil je met jouw eigen organisatie deelnemen aan de ontwikkeling en vooroplopen in modern HR-management? Neem dan contact op via info@consumatics.nl en meld je aan voor één van onze vrijblijvende inspirerende kennismiddagen!

         

Meer weten?

Wenda kan je hier alles over vertellen
Wenda Kielstra

Mede eigenaar