Terug naar overzicht

Employee Journey


Leer het maximale uit je medewerkers te halen door de ideale Employee Journey neer te zetten!

Uit onderzoek (Gallup, 2013) blijkt dat 80% van de Nederlandse werknemers zich niet betrokken voelt bij zijn of haar werk. 11% is zelfs actief niet betrokken bij het werk en werkt dus feitelijk de organisatie tegen. 

Het verloop van medewerkers kost 21% van het jaarsalaris. Herken je dit binnen jouw organisatie? Dit was voor ons de hoogste tijd om onze kennis over onbewust gedrag ook toe te passen op het creëren van gelukkige medewerkers! 

We passen als eerste de kennis van het onbewuste toe op alle onderdelen die invloed hebben op medewerkersgeluk. Welke omgevingsfactoren maken nu een fijne, productieve werkplek? Wat is het effect van ontwikkeling, salariëring, managementstijl en autonomie op hoe een medewerker zich voelt en hoe deze presteert? Wetenschappelijke onderzoeken vormen de basis voor onderbouwde adviezen.


Inspiratiesessie 1850,- 

Een dagdeel wordt het MT meegenomen in de wondere wereld van het onbewuste gedag van de medewerker. Je krijgt inzicht in de elementen, klein en groot, die bijdragen aan gelukkigere medewerkers. 

Expert visits 8000,- 

Na enkele bezoeken van locaties en interviews van teamleden koppelen we minimaal 30 adviezen terug gericht op de wetenschap en onze ervaring. Ontvang concrete inzichten om te verbeteren en vier de successen! 

Happiness Barometer +/- 30,- pm

Vier maal per jaar wordt er op unieke wijze in beeld gebracht hoe medewerkers zich voelen in de organisatie. Dat kan met een klassieke vragenlijst, maar bij voorkeur combineren we HR Analytics. Dit kan te maken hebben met de duur die mensen aanwezig zijn op bepaalde plekken, hun gezichtsuitdrukking (dus werkelijk filmen van emoties op bepaalde plekken), hun vitaliteit en meer. 

Support 

Ook bieden we support elke maand. We zijn een collega die vanaf de zijlijnen inspiratie geeft en kennis deelt zodat medewerkers zich nog gelukkiger voelen binnen jouw organisatie. 

 

Wil je met jouw eigen organisatie deelnemen aan de ontwikkeling en vooroplopen in modern HR-management? Neem dan contact op via info@consumatics.nl of 020-2619106 en meld je aan voor één van onze vrijblijvende inspirerende kennismiddagen!

         

Meer weten?

Wenda kan je hier alles over vertellen
Wenda Linthorst

Mede-eigenaar