Terug naar overzicht

Presentatie


Jouw event of meeting verrijken met een presentatie vol boeiende theorieën en praktische tips?

Op zoek naar een unieke spreker voor jouw congres of event?

Onze spraakmakende en inspirerende presentaties brengen informatie uit de neuromarketing, psychologie en gastgerichtheid samen. Het geeft inzicht in de manier waarop consumenten (onbewust) keuzes maken. De deelnemers krijgen direct handvatten om hun verkoopomgeving te verbeteren en nóg gastgerichter en commerciëler te zijn. Er zijn de afgelopen jaren veel wetenschappelijke onderzoeken gedaan met baanbrekende resultaten. Deze hebben wij weten te vertalen naar een begrijpelijke presentatie!

Wist je….

  • Dat je 3 x meer Franse wijn verkoopt (in vergelijking met andere wijn) als je Franse muziek aan hebt staan in jouw zaak?
  • Dat reclame richting het toilet niet aankomt? Dan is de consument alleen maar bezig met het vinden van het toilet. Op de terugreis kan het juist wel.
  • Dat jouw klanten of gasten slechts de eerste 7 woorden van een reclamebord lezen?
  • Dat geur meer impact heeft dan bebording? Wat communiceer je met geur?

Er zijn vijf sprankelende presentaties, uiteraard overleggen we hoe we dit op maat kunnen maken.     

De investering voor de presentatie is 1850-, inclusief voorbereidend telefoongesprek. De duur van de presentatie is 30 min tot een uur, afhankelijk van jouw wensen. Je kunt bellen met ons via 020 2619106 of stuur een email naar info@consumatics.nl 

Cases with this service

Meer weten?

Wenda kan je hier alles over vertellen
Wenda Linthorst

Mede-eigenaar