Terug naar overzicht

Pakket S Neuromarketing in Horeca


Pakket S Neuromarketing in Horeca

Je bent hard aan het werk. De menukaart vernieuw je enkele keren per jaar. Een collega is bezig met de website en instagram. Je hebt het allemaal, maar je voelt dat het beter kan. Stel dat elk bericht nét succesvoller is. Stel dat bij elke menukaart gasten op een leuke manier worden verleid tot een betere en andere keuze, wat zou dat dan opleveren? Consumatics kan dit voor je realiseren. 

Het proces 

Nadat je via de webschop je hebt aangemeld voor het programma, krijg je direct een bevestiging in je mail. Binnen 2 dg krijg je reactie van ons en plannen we samen een telefoongesprek in. Daarin deel je wat je wilt uitstralen met je zaak, waar je tegenaan loopt en wat je het liefste wilt bereiken. 

Vervolgens worden alle huidige materialen (die de gast op afstand kan zien) gescand door een expert van Consumatics. Ons team heeft een achtergrond in psychologie en neurobiologie en werkt voor grote organisaties, zoals Bagels & Beans, Shell, Efteling en Doppio Espresso. Met deze kennis zijn we in staat om snel en goede inzichten te verschaffen. 

Je ziet tips over de menukaart, rondom kleurstellingen, lettertype, volgorde en schrijfstijl. Je ziet tips over je verhaal, dus hoe kun je het unieke verhaal van jouw zaak duidelijker overbrengen. Je ziet tips rondom je website, instagram of Facebook. Zie op deze afbeelding enkele voorbeelden. 

Voorbeeld gele doelgroep

 

neuromarketing nagerecht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rapportage en telefoongesprek

Een week na het eerste gesprek zitten we samen weer aan de telefoon. We nemen alle adviezen met je door. Daarna kun je het nog rustig doorlezen in een persoonlijke rapportage. 

Je ziet punten die je direct aan kunt pakken en punten die je binnen een paar maanden op kunt pakken. Als je ermee aan de slag gaat, kan je gemiddelde besteding direct toenemen! Belangrijk voor ons is, dat je daarna de kennis hebt om het zelf te doen. Geen menukaart ziet er meer hetzelfde uit na een traject met Consumatics. 

En nu? 

Wat houdt je nog tegen? Wil jij ook binnen twee weken je omzet verhogen? Vraag het dan direct aan! 

Meer weten?

Wij kunnen je hier alles over vertellen