Terug naar overzicht

Breinsessie – Inzichten vanuit neuromarketing!


Op zoek naar een unieke spreker voor jouw congres of event? Wij bieden een spraakmakende en inspirerende presentatie over de wereld van de neuromarketing. Jonge en enthousiaste onderzoekers nemen je op verfrissende en duidelijke manier mee hoe het brein werkt. Door in het brein van de consument te kijken, krijgen we beeld over wat hen daadwerkelijk beweegt. Hieruit vloeien interessante inzichten vanuit de neurowetenschappen, die kunnen helpen bij het begrijpen van de keuzes van de consument.

 

De doelgroep

De sessie wordt o.a. gegeven aan marketingspecialisten en professionals bij A-merken en grote formules.  

 

Neuromarketing

Menselijke keuzes zijn vaak gebaseerd op onbewuste emoties. Keuzes worden verre van rationeel gemaakt, daar waar we gemaakte keuzes achteraf vaak rationaliseren. In de neuromarketing worden medische technieken vanuit neurowetenschap gebruikt om inzicht te verkrijgen over bepaalde reacties op stimuli. Dit biedt interessante inzichten voor de manier waarop de consument nu écht een keuze maakt.

 

Verrijk jouw event of congres met een interessante presentatie over de wereld van neuromarketing. De deelnemer krijgt op deze manier interessante inzichten in het menselijke, irrationele brein. Daarnaast bieden wij praktische tips en toepassingen zodat de deelnemer direct aan de slag kan met elementen vanuit de neuromarketing. Wist je dat een euroteken een pijnprikkel geeft in de insula? Niet meer laten zien op je prijskaarten en offertes dus. En dat mensen van nature anderen nadoen doordat we spiegelneuronen hebben?

 

Resultaat

  • Bieden van toegevoegde waarde vanwege unieke kennis en inzichten over de neuromarketing
  • Veel facts over ons brein die je gebruikt in je (marketing-) beslissingen
  • Een boeiende presentatie waar veel plezier aan wordt beleefd

 

Investering

Theoretische elementen en praktische tips vanuit de neuromarketing worden per presentatie volledig toegespitst en op maat gemaakt voor jouw evenement of meeting. De investering voor de presentatie is 1850-, inclusief voorbereidend telefoongesprek. De duur van de presentatie is 30 min tot een uur. Je kunt bellen met ons via 020-2619106 of stuur een email naar info@consumatics.nl

Meer weten?

Wenda kan je hier alles over vertellen
Wenda Linthorst

Mede-eigenaar