Terug naar overzicht

Quiz - Een interactieve quiz over onbewust consumentengedrag


Op zoek naar een unieke sessie voor jouw congres of event? Deelnemers kunnen informatie opdoen over onbewust consumentengedrag, fanatiek een spel doen en de andere deelnemers leren kennen. Er zijn de afgelopen jaren veel wetenschappelijke onderzoeken gedaan met baanbrekende resultaten. Deze hebben wij weten te vertalen naar een inspirerende quiz!

 

De doelgroep

De sessie wordt gegeven aan ondernemersverenigingen, teams van grote organisaties en avonden voor regionale verenigingen. De ideale groepsgrootte is 16 tot 40 mensen.

 

Onbewust consumentengedrag

Wat is het effect van muziek, andere teksten op de menukaart of stoepborden op straat? 95% van wat de consument doet, gebeurt onbewust en kan hij/zij niet of heel moeilijk verklaren. Bepaalde elementen kunnen consumenten niet uitleggen, maar maakt wel of ze zich tot een bepaalde dienst of product aangetrokken voelen. Consumatics brengt onbewust gedrag in beeld door wetenschappelijke onderzoeken. Met deze kennis gaan we aan de slag in de vorm van een interessante quiz.

 

In drie rondes leren we de deelnemer over zijn bezoeker en hoe zij in kunnen spelen op hun wensen! Deze sessie brengt naast interessante kennis ook veel plezier met zich mee! Kennis blijft een stuk beter beklijven als je zelf hard meedenkt als deelnemer. Hierdoor verkrijgt de deelnemer al spelende wijs praktisch toepasbare inzichten en tips waar hij vanaf morgen mee aan de slag kan!

 

Resultaat

  • Bieden van toegevoegde waarde vanwege unieke kennis over onbewust consumentengedrag

  • Inzicht in hoe die kennis toegepast wordt in de praktijk

  • Een boeiende en leuke sessie waar veel plezier aan wordt beleefd

 

Investering

Theoretische elementen en praktische tips over onbewust consumentengedrag worden per quiz op maat gemaakt voor jouw evenement of meeting. De investering voor de presentatie is 1250-, inclusief voorbereidend telefoongesprek. De duur van de quiz is 1 tot 2 uur. Je kunt bellen met ons via 020-2619106  of stuur een email naar info@consumatics.nl

Meer weten?

Wenda kan je hier alles over vertellen
Wenda Linthorst

Mede-eigenaar