Terug naar overzicht

Ontdek verborgen omzet met het doorlopen van de verwencirkel!


Snak je naar een praktische sessie voor jouw event? Wij bieden een presentatie over de verwencirkel. Het geeft inzicht in de manier waarop klanten (onbewust) keuzes maken. Een enthousiaste presentatie vol met foto’s. Deelnemers kunnen direct aan de slag met gastgerichtheid en hun verborgen omzet. 

 

De doelgroep

De sessie wordt veel gegeven bij ondernemersverenigingen, brancheverenigingen, avonden voor regionale ondernemers.

 

De verwencirkel

De verwencirkel is onderzocht en uitgewerkt met ervaringen en adviezen op basis van wetenschappelijke studies gericht op marketing, psychologie en neuromarketing. Het doorlopen van de verwencirkel biedt de deelnemers handvatten om hun verkoopomgeving te verbeteren en nóg gastgerichter en commerciëler te zijn. De verwencirkel is een ode aan de klant. Vanuit hospitality perspectief worden onderzoeken toegelicht waarbij de win-win voor de klant (of gast) van een organisatie voorop staat. Een ideale presentatie voor uiteenlopende branches waar veel voorbeelden uit retail en hospitality worden benoemd die aanspreken bij iedereen! Twee van de vijf factoren uit de verwencirkel worden hieronder kort toegelicht.

 

Prikkel de zintuigen van een klant

Klanten beleven een product of dienst met al hun zintuigen. Ze ruiken, proeven en voelen de presentatie en/of ambiance, net als dat ze het horen en zien. Hoe kan een organisatie ervoor zorgen dat alle zintuigen van een bezoeker optimaal geprikkeld worden?

 

Handel snel (of perceptie)

Wat zijn de voordelen van een snelle service? Hoe kun je wachttijden gevoelsmatig verminderen? Inzichten vanuit het onbewuste bieden hierin nuttige handvatten.

 

Resultaat

  • Bieden van toegevoegde waarde vanwege unieke kennis over de verwencirkel
  • Ontdekken van verborgen omzet!
  • Een boeiende presentatie waar veel plezier aan wordt beleefd

 

Investering

De vijf factoren worden per presentatie volledig toegespitst en op maat gemaakt voor jouw sessie, zodat de doelgroep op het puntje van hun stoel zit. De investering voor de presentatie is 1850-, inclusief voorbereidend telefoongesprek. De duur van de presentatie is 30 min tot een 1 uur. Je kunt bellen met ons via 020-2619106 of stuur een email naar info@consumatics.nl

Meer weten?

Wenda kan je hier alles over vertellen
Wenda Linthorst

Mede-eigenaar