Terug naar overzicht

Go nudge! – Help de consument gezondere keuzes te maken


Ben je op zoek naar een unieke spreker voor jouw congres of event? Wil je stimuleren dat mensen gezonder eten, meer bewegen of betere keuzes maken? Wij bieden een spraakmakende en inspirerende presentatie over Nudging. Het geeft inzicht in de manier waarop je de consument kleine duwtjes kan geven in de richting van een gezonde keuze. Deelnemers krijgen tips en toepassingen mee waarmee zij de consument positief kunnen stimuleren. 

 

De doelgroep

Sessies worden gegeven aan partijen in de FMCG, food&drinks, maar ook gemeentes en andere organisaties die willen stimuleren dat we gezondere keuzes maken, van de trap nemen, op de fiets stappen tot de dubbele hamburger laten staan.

 

Nudging

Keuzegedrag van de consument kan positief beïnvloed worden door het geven van kleine duwtjes in de goede richting. Nudging is een gedragspsychologische motivatietechniek waarbij mensen op een positieve manier worden gestimuleerd tot het maken van een gezonde(re) keuze. Door kleine verandering in de keuzeomgeving van de consument aan te brengen, kun je bepaalde keuzes (onbewust) aantrekkelijker maken.

 

Verrijk jouw event of congres met een interessante presentatie over de wereld van ‘Nudging’. De deelnemer krijgt inzicht in interessante psychologische processen die een rol spelen in (keuze)gedrag. Daarnaast leren zij praktische tips en toepassingen om ook binnen eigen kaders aan de slag te gaan met ‘Nudging’.

 

Resultaat

  • Bieden van toegevoegde waarde vanwege unieke kennis en toepassing van Nudging
  • Leren van interessante nudge-technieken
  • Een boeiende presentatie waar veel plezier aan wordt beleefd

 

Investering

Theoretische elementen en praktische tips over nudging worden per presentatie volledig toegespitst en op maat gemaakt voor jouw evenement of meeting. De investering voor de presentatie is 1850-, inclusief voorbereidend telefoongesprek. De duur van de presentatie is 30 min tot een uur. Je kunt bellen met ons via 020-2619106 of stuur een email naar info@consumatics.nl

Meer weten?

Wenda kan je hier alles over vertellen
Wenda Linthorst

Mede-eigenaar