Terug naar overzicht

Op Safari | Vakmedianet


De vraag

De labels van Vakmedianet inspireren graag de branche door middel van een informatieve website en vakbladen. Misset Horeca, Grip op je Tweewielerwinkel en Grip op je Bakkerij organiseren daarom diverse events naast de andere platformen.

De methode

De ondernemers en managers van horeca, bakkerswinkels en tweewielerwinkels worden meegenomen in een inspiratiesessie of safari. In de loop van slechts een dag raakten zij geïnspireerd. De safari begint met een theoretisch gedeelte waarin zij informatie krijgen over verschillende manieren om hun klanten of gasten te stimuleren. Vervolgens gaan ze in groepjes op pad langs andere winkels en horeca. Zij maken foto's van de meest opvallende dingen die zij in de bezochte locaties tegenkomen. Bij terugkomst presenteert hij/zij de foto's die door de groepjes zijn gemaakt. Samen gaan we aan de slag om hier van te leren!

Het resultaat

De dagen geven de ondernemers veel energie. Enkele reacties:

  • De training van Wenda vond ik erg leuk en vooral ook erg leerzaam.

  • De geïntegreerde tour tijdens de safari was erg positief, je gaat per direct die ervaring vanuit een andere invalshoek bekijken. 

  • Het was erg leuk om zelf op stap te gaan en vanuit het oogpunt van de consument naar andere winkels te  kijken. Ik werd weer even wakker geschud hierdoor.

Services with this case

Meer weten?

Wenda kan je hier alles over vertellen
Wenda Linthorst

Mede-eigenaar