Terug naar overzicht

Literatuurstudie en Expert Visit | Dela


De vraag

DELA wil dat de mensen een uitvaart als warm en welkom ervaren. De uitvaart mag verdrietig zijn, maar je wordt als bezoeker gastvrij en betrokken benaderd. Dit helpt in de verwerking, maar ook dat mensen ervaren wat DELA is. Daarnaast wil DELA duidelijker aan de bezoeker laten zien hoe zij met duurzaamheid bezig zijn.

methode

De reis van bezoekers is in beeld gebracht. Er is inzichtelijk gemaakt wat de reactie is op de huidige keuze. En wat het advies is om dit nog meer af te stemmen op de doelgroep.

Hierdoor weten we hoe je een warm welkom ideaal kunt overbrengen op bezoekers. Aan de hand van expert visits, literatuurstudie, interviews en inspiratie van succesvolle voorbeelden zijn we tot prachtige resultaten gekomen.

Resultaten

Ontzettend veel factoren kunnen bij een uitvaart onbewust steun geven. Zo is gebleken dat de opstelling (theateropstelling of alternatief), kleuren, communicatie, materialen, woorden (benaming van ruimtes) onbewust invloed hebben. We hebben zelfs mooie adviezen voor de architectuur en faciliteiten kunnen geven, zodat mensen de uitvaart als warm en welkom ervaren.  

Meer weten?

Wenda kan je hier alles over vertellen
Wenda Linthorst

Mede-eigenaar