Terug naar overzicht

Dolgelukkige prijswinnares n.a.v. “Proud to be oud”

Wenda Kielstra, 13 mei 2016

Consumatics is een onderzoeksbureau dat advies geeft over het neerzetten van een zo goed mogelijke beleving. En daar willen we natuurlijk iedereen in betrekken! Van horeca ondernemers tot zorgmanagers en van studenten tot managers van grote merken. We richten ons, al bijna vier jaar, op allerlei verschillende doelgroepen, voornamelijk in de Horeca, Retail en Zorg. Om een goede beleving te stimuleren voor echt álle doelgroepen, stonden we op 30 april te schitteren op het 'Proud to be oud' evenement, georganiseerd door de Ronde Tafel uit Hoorn. Een groot compliment aan hen voor de organisatie van dit fantastische event.


En wat was het een leuke dag! Er was van alles te doen: live muziek, oud-Hollandse spellen en de muzikale bingo. En ook wij waren erbij! Ons doel was om een extra beleving te geven aan ouderen, door middel van virtual reality. Een stuk duiken in de Stille Oceaan, de Himalaya beklimmen of een ritje in de achtbaan: met virtual reality kan het allemaal. Consumatics wilde deze beleving graag delen met de ouderen van nu. 


De aanwezigen waren enorm verrast en enthousiast door deze nieuwe beleving. Wat was het tof om hen te zien glunderen om deze nieuwe technieken. De mensen die zich inschreven voor ons panel dat gericht is op het verbeteren van de beleving van ouderen, maakten kans op een eigen VR-bril! En de gelukkige prijswinnares is geworden… Roos Diehl uit Hoorn! Van harte gefeliciteerd! 


Enthousiast deed mevrouw Diehl de deur open toen ze ons zag aankomen met een grote bos bloemen en het mooi ingepakte cadeau. Na een lekkere kop koffie ging de VR-bril op. En tadaa! Welkom in een nieuwe wereld met enorm veel (nieuwe) belevingen. Fantastisch toch, zo vanuit je luie stoel! Met 'groene ogen' van jaloezie keek de buurvrouw toe, zo gaf ze toe. Gelukkig kunnen ze de bril gemakkelijk delen J. We hebben weer een extra beleving kunnen geven. Dit keer aan een 'proud to be jongere oudere'! 

Heb jij interesse om deel te nemen aan ons panel door zo nu vragen te beantwoorden over diverse onderwerpen en ben je minimaal 60 jaar oud? Stuur dan snel een berichtje naar info@consumatics.nl.