Terug naar overzicht

Consumatics, the next step

Wenda Linthorst, 03 juni 2019

Per 1 juli a.s. voegen HTC Advies en Atir Consumatics toe aan holding. Wenda en Helma vertellen alles over hun keuze om op deze manier het bedrijf naar "the next level" te brengen.

Helma en Wenda delen enthousiast: "We hebben ons bedrijf verkocht! Consumatics gaat vanaf 1 juli a.s. onderdeel uitmaken van een grotere organisatie, waar HTC Advies o.a. ook onderdeel van uitmaakt. We zijn er heel trots op dat ons mooie merk en neuromarketingkennis nu onder de vleugels van dit bedrijf verder gaat met de slagkracht en professionaliteit van hen". We werken al een aantal jaar met hen samen en zij passen qua mentaliteit en cultuur goed bij ons, waarbij hun specifieke kennis en ervaring juist aanvullend is aan dat van ons.

Bewuste keuze

Ondanks dat we weten dat 95% onbewust bepaald wordt, kunnen we dit een 'bewuste' keuze noemen. "Ja," vertelt Wenda. "Ik merkte de afgelopen tijd dat ik het steeds leuker vind om dichter bij organisaties te staan. Graag zorg ik er voor dat de resultaten van de onderzoeken en adviestrajecten worden uitgevoerd. Ik zal freelance een paar strategische projecten oppakken van onze opdrachtgevers."

Helma vervolgt: "In de samenwerking met diverse MKB organisaties en ondernemers, heb ik gemerkt dat daar een behoefte ligt die mij heel goed past. Ik ga ook op interim basis een aantal kleinere organisaties (4-40 medewerkers) en ondernemers verder helpen, waarbij ik de strategie vertaal naar concrete projecten die ik oppak samen met hun interne team. Op die manier kan de ondernemer zich blijven richten op ondernemen en wordt de eigen organisatie steeds krachtiger."

Logisch moment

Dat dit juist nu voorbij komt, is een mooi moment. Voor hunzelf, maar ook voor Consumatics. Waar de eigenaren in de beginjaren organisaties nog moesten overtuigen van het belang van onbewust gedrag, is iedereen zich nu bewust van de kracht van neuromarketing. Consumatics en de markt zijn klaar voor de volgende stap! 

Contact houden?

In contact blijven met Wenda en Helma na 1 juli? Heel graag! We zijn erg dankbaar voor alle mooie mensen die we hebben mogen ontmoeten en volgen jullie graag. Wij zijn bereikbaar via de bekende telefoonnummers en info@helmaloomans.nl en wenda@wendalinthorst.nl