Terug naar overzicht

Consumatics op Horecava 2017

Wenda Linthorst, 08 januari 2017

Van 9 tot 12 januari 2017 vindt de Horecava weer plaats in de RAI. Het innovatieve onderzoeksbureau Consumatics is weer op veel vlakken aanwezig op de mooiste beurs voor de horecaprofessionals.

Vier dagen de nieuwe technologie OSQAR op InnovationLAB in Hal 1

Het thema van de beurs is Proef de Toekomst waarbij veel ruimte is voor nieuwe technologieën. Een belangrijk onderdeel hiervan is InnovationLAB, een groot gebied in Hal 1 waar vier werelden worden gepresenteerd. Er is On the Move, Facility, Leisure en Retail. In het gedeelte On the Move zal Consumatics vier dagen horecaprofessionals kennis laten maken met Virtual Reality met de app OSQAR.

De horecaprofessionals zien in de VR-omgeving drie trending horecaconcepten, waarbij ze zelf aangeven of deze nieuwe concepten duurzaam zijn en of ze verwachten daar zelf wat mee te doen. Gaat Flexitarisch ook naar Lutjebroek? Krijgen veel horecazaken een theekaart? Op donderdag om 13 uur presenteert Consumatics de resultaten in het Theater van InnovationLAB.

Dinsdagmiddag - Virtual Reality presentatie

Dinsdagmiddag om 14 uur is er een presentatie van Wenda Kielstra, Founder & Co-owner van Consumatics, over Virtual Reality Research. Welke mogelijkheden bieden Virtual Reality en hoe zet onderzoeksbureau Consumatics dat in? Je hoort de toepassingen van VR voor de hospitality. Ook raak je geïnspireerd door de uitkomsten die VR al heeft gedaan die direct toepasbaar zijn voor de branche.

Woensdag - HotelloTOP Year Event

Op woensdag is Consumatics uiteraard ook te vinden op het InnovationLAB met onze Virtual Reality brillen om zo veel mogelijk professionals de nieuwe concepten virtueel te laten beleven. Daarnaast vindt dan ook HotelloTOP Year Event plaats, waar wij partner zijn. Wil je graag dit besloten event bijwonen? Stuur dan even een berichtje naar wenda.kielstra@consumatics.nl  

Donderdag – Blurring event

Elke dag is er een seminar programma in het InnovationLAB voor de professionals. Donderdag is dit gericht op Retail met de hoofdvraag ‘Hoe kan foodretail inspelen op beleving, keuzevrijheid, snelheid en gemak?’ Wenda Kielstra trapt die dag om 9.15 uur af met een unieke presentatie over Beleving. Ze ontrafelt op wetenschappelijke wijze dit oh-zo-vaak-genoemde woord en maakt hierbij gebruik van de kubus als metafoor.

Wij hebben er zin in en hopen je uiteraard te zien! Fijne beurs!