Terug naar overzicht

Hospitality Safari Zaandam

19 oktober 2018

Een paar keer per jaar organiseren we safari’s. De sessie op vrijdag 19 oktober is extra speciaal, gericht op hospitality. Rondom het thema ‘Gen Z’ gaan we langs unieke en minder unieke concepten in Zaandam. Bezoek samen met andere foodprof’s een stad die minder bekend is, maar veel te bieden heeft!

Wat levert het je op? 

Ontvang inzichten in consumentengedrag die je direct kunt toepassen, vergroot je netwerk, doe inspiratie op van andere professionals en geniet van een goed georganiseerde en gezellige middag! 

Hoe ziet de dag er uit?

We starten met een lekkere lunch om 12.30 uur. Na een gedeelte theorie over Generatie Z (waarin verschillen ze van de andere doelgroepen?) lopen we samen de stad in. Rond 17.00 uur zijn we terug en doen we nog even een borreltje.

Voor wie is deze dag? 

Hospitality professionals. Pro's die werken in Foodservice, Out of Home, zowel aan de formulekant als aan de merken-zijde. 

Hoe meld ik mij aan? 

Je kunt e-mailen naar info@consumatics.nl . De kosten voor de safari zijn 150,- per persoon exclusief btw. 

Twijfel je? 

Intussen zijn er al honderden enthousiaste mensen je voorgegaan met onze safari's. Uiteraard mag je altijd even bellen met ons via 020-2619106 om meer informatie te ontvangen. 

Dat wil ik voor het team! 

We mogen wekelijks presentaties en safari's geven. Wil je een incompany sessie? Bel dan even met 020-26 19106 en we kijken samen welke stad en welk thema bij jullie zou passen.