Terug naar overzicht

Safari met SVT in Rotterdam

04 januari 2019

Samen met ongeveer 20 andere retailprofessionals gaan we een dag op pad naar Rotterdam. Een prachtig begin van het nieuwe jaar zodat je er weer tegenaan kunt. Brandingexperts SVT en consumentenspecialisten Consumatics nemen je mee door de stad. 

Wat levert de dag je op? 

Ideeën voor jouw retailformule, inspiratie van andere retailprof's, verbreding van je netwerk en niet te vergeten, een gezellige dag! 

Hoe verloopt de dag? 

We starten rond lunchtijd. Na een lekkere maaltijd nemen Maaike van Rooden van SVT en Wenda Linthorst van Consumatics je mee in de laatste inzichten rondom een actueel thema. Om ongeveer half 3 gaan we de stad in, in twee groepen. We bezoeken samen nieuwe, oude en bijzondere concepten. Rond 5 uur zijn we terug. We bespreken wat we gezien hebben en sluiten af met een borrel. 

Voor wie is deze dag? 

Retailprofessionals, betrokken bij formulemanagement, operationeel management of marketing management. 

Waarom organiseert Consumatics dit met SVT? 

Gewoon, omdat we het ontzettend leuk vinden om onze kennis te delen. En heb jij of iemand in jouw netwerk uiteindelijk een partij nodig die met je mee kan denken in onderzoek en consumentengedrag? Dan denk je hopelijk aan ons. 

Wil je mee? 

Meld je dan aan via info@consumatics.nl . Er zijn maar 20 plekken beschikbaar, dus we bevestigen binnen een week na aanmelding of je deelname bevestigd is. 

Tot gauw!