Terug naar overzicht

Ontdek verborgen omzet 'try out'

05 november 2018

Vind de verborgen schatkist van het onbewuste. Op een ontspannen en leuke manier geven Anouk Patricia en Consumatics een trainingssessie om omzet te verhogen. Geef gasten een betere ervaring door het prikkelen van de zintuigen en bereik het onbewuste. 

Deze sessie is leerzaam, verrassend en geeft vernieuwende inzichten. In de try-out geven we samen een verkorte versie van onze nieuwe trainingssessie, met achtergronden uit de neuromarketing en live ervaringen. Met direct toepasbare tips!


Wat gaan we doen?

In de trainingssessie worden verschillende onderwerpen aangesneden. Denk hierbij aan het effect van muziek, andere teksten op menukaarten en wat doet nu een stoepbord op straat? Slechts drie voorbeelden van de ruim 60 omgevingsfactoren die bepalen hoe consumenten denken, voelen en doen. Het prikkelen van de zintuigen is 1 van de 5 belangrijkste stappen. In deze workshop gaan wij van kennis naar een praktische doorvertaling voor jouw bedrijf. De volgende dag kun je aan de slag met het verzilveren van de verborgen schatkist!


Door wie?

Met hun Jarenlange ervaring in het geven van trainingen en workshops zijn zij een toonbeeld in de wereld van trainers. Anouk en Patricia zorgen voor concrete vertaling naar de praktijk. Organisaties als Shoeby, Livera en Jumbo staan op hun naam. Maar wat is een training zonder kennis, Helma Loomans zorgt namens Consumatics voor de wetenschappelijke literatuur die jou omzet een juiste duw in de rug geeft. 


Voor wie?

Ben jij ondernemer in de Horeca of Retail? Dan is deze trainingsessie echt iets voor jou!


Goed om te weten!

Datum: 5 november 2018

Plaats: Computerweg 22, Utrecht

Tijd: 9:30-13:00

Deelname: gratis


Twijfel je?

Uiteraard mag je altijd even bellen met ons via 020-2619106 om meer informatie te ontvangen.


Hoe meld ik mij aan? 

Je kunt e-mailen naar helma.loomans@consumatics.nl. Wees er snel bij want er zijn maar 16 plaatsen beschikbaar.