Terug naar overzicht

This is your wake-up call!

23 mei 2019

Onze partners Niek van den Adel en Annemarieke Driessen van "Wakker" organiseren op 23 mei a.s. een waardevol event waar we jou graag voor willen uitnodigen!

Wendbaar zijn, impact maken en waarde toevoegen is waar Wakker over gaat. Veel mensen bevinden zich echter in een snooze-stand. Je benut niet je potentieel, doet niet de dingen waar je gelukkig van wordt, waardoor je je niet laat zien zoals je graag zou willen, qua prestaties én persoonlijkheid. Wakker is het ontwikkelbureau dat jouw wekker kan zijn!

 

Wat is de link met Consumatics? Bij diverse opdrachtgevers zijn de onderzoeken van Consumatics rondom het onbewuste de basis voor de trainingen van Niek en Annemarieke. Ook realiseren we samen trajecten bij organisaties rondom klantgerichtheid. Niek en Wenda kennen elkaar van de Hotelschool Leeuwarden, zijn beiden in de adviesraad van HotelloTOP en hebben hetzelfde aanstekelijke enthousiasme!  

 

Tijdens het evenement zijn er drie interessante gastsprekers aanwezig om jou te inspireren. Bekijk de website van Wakker voor meer informatie. Tussen de sessies door word je verwend met een hapje en drankje. Na een toost rond 19.30 kun je vervolgens vol nieuwe energie en inspiratie de avond in.

Wie wat waar?

  • 23 mei, vanaf 15:30 - 19:30 in het Postillion Hotel Bunnik

 

Lijkt het jou leuk om daarbij te zijn samen met onze oprichter Wenda Linthorst? Meld je dan nu aan!