Wenda Linthorst-Kielstra

Projectleider


Achtergrond
Als er iets belangrijk is voor mij, is het wel gastvrijheid en de oprechte warmte die daarbij hoort. Dat zorgt er voor dat ik in trajecten altijd op zoek ben naar de win-win voor alle betrokkenen; voor gasten, klanten, opdrachtgevers en medewerkers. Op creatieve en enthousiaste wijze sluit ik aan bij gesprekken en start projecten op. Met mijn achtergrond (Hotelschool, Nyenrode en 10 jaar consumentenonderzoek) ben ik een mix van een doener en een denker en houd ik er van om die brug te maken. 

Samenwerking met Consumatics

Van 2012 tot 2019 ben ik (mede-)eigenaar geweest van Consumatics. En tja… Dan kan je het natuurlijk niet loslaten. Ik ben trots dat de holding van HTC Advies het intussen heeft overgenomen, maar ze zijn nog niet van mij af… Zo kan ik de energie, kennis van onderzoek en gastvrijheid overbrengen voordat ik het helemaal loslaat. Ik ben als spreker, inspirator en projectleider nog betrokken bij enkele projecten.

Persoonlijk
Ik richt mij nu in de diepte op strategische klantvraagstukken bij enkele opdrachtgevers en help het als interimmer echt te regelen. Voeding en de zorg zijn mijn lievelingsgebieden. Thuis in Vijfhuizen geniet ik met mijn man Ronald en onze kinderen Ruben (4) en Dieke (2) van onze tuin, huis, familie en vrienden om ons heen.
Connect