"Staying curious!"

Wenda Linthorst

Founder & Co-owner


Achtergrond

Gastvrijheid, daar kom ik mijn bed voor uit. Daarom was het ook een logische stap dat ik naar de Hoge Hotelschool ging in Leeuwarden. Na mijn studie ben ik gastenonderzoek ingerold; eerst bij een andere organisatie voordat ik in 2012 Consumatics heb opgericht. Het ondernemerschap kwam omdat het nodig tijd werd, dat er onderzoek werd gedaan richting het onbewuste gedrag van de consument, waar 95% van de keuzes op gebaseerd worden! Tijdens mijn MBA op Nyenrode ben ik afgestudeerd op dit thema en is de methode onderbouwd. Intussen hebben we met Consumatics diverse prijzen gewonnen door deze kijk op onderzoek waarbij we praktijk en wetenschap samenvoegen.

In het bijzonder heb ik interesse voor onze onderzoeken in de zorg. Wat ik wil nalaten is dat eten & drinken in de zorg een feestje is. Hier hebben we gelukkig op diverse manieren al een bijdrage aan kunnen leveren met Douwe Egberts, Arla, Albron, Ambius en Bidfood. Maar nog niet voldoende! Als je wegen kent om hier sneller grote stappen in te kunnen zetten, neem dan zeker even contact op. 

Functie binnen Consumatics

Als mede-eigenaar van Consumatics houd ik mij bezig met de presentaties, opstarten van nieuwe trajecten en neerzetten van nieuwe onderzoekmethodes.

Persoonlijk

Sporten, bootcamp en hardlopen. En lekker op pad gaan binnen en buiten Haarlem met mijn partner Ronald en kinderen Ruben & Dieke. Daarnaast genieten we van de tuin met vrienden en gezin. In 2017 zijn Ronald en ik getrouwd, vandaar dat ik nu geen Wenda Kielstra meer heet maar Wenda Linthorst! 

Projecten

Bidfood, DELA, Anafora, Debuut, Rabobank en Bakerstreet (Shell tankstations). 
Connect


Geschreven door Wenda Linthorst