Tess de Beus

Intern: Toegepaste Psychologie


Achtergrond

Al vanaf jongs af aan heb ik mezelf vaak afgevraagd waarom mensen doen wat ze doen. Dat het onbewuste zo'n grote invloed heeft op het gedrag van de mens zette mij aan het denken. De studie Toegepaste Psychologie volgen, bleek al snel een logische keuze.
Dat het onbewuste bij Consumatics zo centraal staat, trok bij het zoeken naar een stage direct mijn aandacht. De vele verschillende werkzaamheden en de super gezellige sfeer maken mij enorm enthousiast!

Functie

Als derdejaars student Toegepaste Psychologie heb ik veel kennis van het gedrag van mensen. Vanaf dit jaar verdiep ik mij in het werkveld Consument en Maatschappij, waarbij inspelen op onbewust gedrag een terugkomend thema is. Ik hoop mij bij Consumatics verder te kunnen ontwikkelen in onder andere het uitvoeren van literatuur en praktijkonderzoeken, waardoor ik veel voor Consumatics kan betekenen.

Persoonlijk

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool. Ik houd ervan om naar een doel toe te werken en ga daar altijd volle bak voor. Daarnaast ben ik elke winter te vinden in de sneeuw op mijn ski's! Ik houd ook erg van festivals en etentjes met vrienden, of van een relaxed avondje met een goede serie.
Connect