Romy Stuik

Account Manager


Achtergrond

Tijdens mijn studie HBO Modemanagement kwam ik in contact met Consumatics. Ik mocht meehelpen aan het onderzoek naar het gebruik van Virtual Reality in consumentenonderzoek (Inmiddels is dit OSQAR geworden!). Vanaf dat eerste contact was ik zo enthousiast over Consumatics en al hun interessante onderzoeken! Ik vind het nog elke dag ontzettend leuk dat ik nu, inmiddels afgestudeerd, deel uit maak van de Consumatties!

 

Functie

Ik ben Account Manager bij Consumatics, dus ik houd mij vooral bezig met klantencontact en probeer voor elke uitdaging een passende oplossing te vinden. Door mijn achtergrond in de fashion business heb ik een goed inzicht in commerciële uitdagingen. Daardoor kan ik vaak helpen met het meedenken naar een manier waarop Consumatics daarbij kan helpen. Daarnaast doe ik projectmanagement en bied ik ondersteuning bij verschillende onderzoeken. Deze afwisseling vind ik ontzettend leuk.

 

Persoonlijk

Ik ben geboren en getogen in het prachtige Friesland, maar sinds enkele jaren ben ik mijn hart verloren aan het altijd leuke Utrecht, waar ik een heerlijk huisje heb. Ik heb HBO Modemanagement gestudeerd aan TMO in Doorn. Daarnaast heb ik jarenlang gewerkt als hostess en als brand ambassador en heb ik leiding gegeven in een salesbedrijf. Ik ben een enorm ondernemend persoon, een echte optimist en ik denk altijd in oplossingen en mogelijkheden. Buiten werk geniet ik ervan om nieuwe plekken te ontdekken, speciaal biertjes en wijn te drinken en elke dag zoveel mogelijk te ondernemen. 
Connect