Puck Wilbers

Managing partner


Achtergrond

Tijdens mijn schooltijd en studie is bij mij de basis gelegd voor mijn liefde voor Hospitality. Ik heb alle kanten van het vak gezien: van kroeg tot chique restaurant en van bediening tot zelfstandig werkend kok. Na het afronden van de Hotelschool Den Haag, heb ik een master Business Administration met afstudeer richting Beleid, Communicatie en Organisatie gedaan met als doel om als consultant te gaan werken. Als consultant kon ik mijn liefde voor het vak, combineren met onderzoek, advies en projectmanagement.  In een overbruggingsperiode heb ik gewerkt als Culinair Coach, als Instructeur op de Hotelschool en als Jobhunter voor een re-integratiebureau. In 2009 ben ik gestart als junior adviseur bij HTC Advies. Binnen HTC Advies ben ik in 10 jaar opgegroeid tot Managing Partner. Organisaties die intrinsiek vanuit een hospitality gedachte handelen en dit in alle bedrijfsaspecten weten te vertalen, hebben een grote concurrentiekracht.  De gast, klant of gebruiker zich welkom laten voelen en blij maken door een prettige ervaring die de verwachting overstijgt. Het onderbewustzijn van de consument speelt hierbij een essentiële rol. Ik breng organisaties in beweging door mijn enthousiasme en gedrevenheid. Ik ben oplossingsgericht en creatief en vertaal kansen vanuit het onderbewuste naar concrete verbeterpunten en acties.

Functie binnen Consumatics

Als managing partner van de holding van HTC Advies en Atir ben ik blij dat wij Consumatics in 2019 aan onze holding hebben kunnen toevoegen. Met deze overname kan Consumatics zich verder ontwikkelen en daarmee ook bij HTC Advies en Atir optimaal bijdragen aan de meest innovatieve oplossing voor consument, medewerker en organisatie. Ik zorg actief voor contact met de markt en allerlei bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Als projectleider stuur ik een projectteam van adviseurs aan. Ik verzorg inspirerende sessies om onze kennis over neuromarketing en onderbewust gedrag te delen en de markt te activeren hiermee aan de slag te gaan.

Persoonlijk

Ik ben een Rotterdammer in hart en nieren maar woon (behoorlijk tegenstijdig) bijna 15 jaar in Amsterdam. Met de directheid en het niet ‘lullen maar poetsen’ van een Rotterdammer, voel ik mij uitstekend thuis in Bos en Lommer met haar multiculturele no-nonsense cultuur. Ik ga graag uit eten in één van de vele nieuwe horecaconcepten, maar zit ook graag op de rand van de zandbak met mijn twee kids. Ondanks de hectiek van het werk, ben ik dol op de energie van de stad. Maar een goed boek met glas rode wijn bij de openhaard na een wandeling in de regen aan het strand, maakt dat ik ook veel in Zeeland te vinden ben.
Connect