Patricia Henderson

Trainer


Expertise

Retail, Hospitality, strategische sparringpartner op het gebied van gastvrijheidsbeleving, klantgerichtheid en verkoop. Trainer en coach (on the job). Gecertificeerd DISC trainer.

Achtergrond

Na succesvol te zijn afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool in Den Haag, heb ik gewerkt in Sales & Marketing bij verschillende bedrijven. Ik heb met veel plezier in marketing, corporate sales en trainingen mijn ervaring en expertise opgedaan. Mijn specialiteiten zijn gastvrijheidsbeleving creëren,  klantgerichtheid en verkoop optimalisatie, altijd in deze combinatie.
Ik heb ruim 10 jaar ervaring als partner/trainer waarbij het boeken van aantoonbare resultaten bij klanten in Hospitality, Retail en Zorg mijn drive is. Op een vooral praktische manier zet ik graag mensen aan het denken waardoor er inspiratie en ideeën komen die voor hen resultaat opleveren. Mijn manier van trainen is kritisch, gedreven, loyaal en persoonlijk waarbij training on the job mij op het lijf is geschreven.

Functie binnen Consumatics

Als trainer ben ik in staat om bedrijven en mensen te helpen met het omzetten van onderzoeksresultaten naar nieuw gedrag waar gewenst. Uitgangspunt is altijd; wat wil de klant, wat komt er uit onderzoek en hoe kunnen we dat praktisch vertalen naar gedrag. En uiteraard, resultaatgericht als ik ben, werken we naar een meetbaar resultaat! Ik geef onder andere met veel plezier de Workshop "Ontdek verborgen omzet" en de neuromarketingquiz voor Consumatics.

Persoonlijk

Openminded, ruimte voor iedereen, gedreven en resultaatgericht. Dit zie je terug in werk en privéleven. Ik hou erg van het zomerseizoen met mooi weer en gezelligheid op straat, ben een enorme fan van goed, mooi en lekker eten met een heerlijk glas wijn. Mijn gezin is mijn inspiratie, mijn positieve rem op de gedrevenheid en plezier van het leven. Buiten dat ben ik een muziekliefhebber en ga ik graag naar concerten. Oftewel, never a dull moment!

 
Connect