"Be so good they can't ignore you"

Noa Sol

Intern: Toegepaste psychologie


Achtergrond

Voor mijn opleiding toegepaste psychologie die ik in Amsterdam volg was ik opzoek naar een uitdagende stage. Al snel kwam ik bij Consumatics terecht wat mij een super tof bedrijf leek. Wat mij voornamelijk aansprak was dat zij zich richten op het onbewuste deel van gedrag. Na een oriënterend gesprek te hebben gehad met co-owner Helma wist ik het zeker, hier wil ik aan de slag! Gelukkig kwam mijn enthousiasme goed over en mocht ik deel uitmaken van het team.

Functie Consumatics

Als stagiaire zal ik bij Consumatics verschillende werkzaamheden hebben. Zo zal ik wetenschappelijk onderzoek doen en daarbij de literatuur induiken, maar ook met events meelopen en de gevonden informatie presenteren. Al met al is er genoeg afwisseling en leer ik enorm veel. Op mijn opleiding toegepaste psychologie wordt ik opgeleid als gedragsexpert. Ik leer waarom mensen de dingen doen zoals ze doen en wat erachter ligt. Deze expertise kan ik goed gebruiken bij Consumatics én uitbreiden.

Persoonlijk

Mede voor deze stage plek ben ik onlangs verhuist naar Amsterdam. Ik vind het heerlijk om lang te borrelen met vrienden en nieuwe cafeetjes te ontdekken. Daarnaast probeer ik zo’n 3 keer per week te sporten en gezond te eten. Met dit laatste heb ik nog wat moeite en eindig ik vaak op thuisbezorgd.. Hier wordt nog aan gewerkt!

 
Connect