"het ego is niet meester van zijn eigen huis"

Niels de Rooij

Intern: Toegepaste Psychologie


Mijn eerste ontmoeting met Consumatics

In mijn zoektocht naar een stage waar ik een bak aan ervaring op wil doen, kwam ik uit bij Consumatics. De diversiteit die Consumatics biedt in zijn werkzaamheden deed mij een sprongetje doen van euforie. Wat ontzettend gaaf! Na telefonisch contact opgenomen te hebben met Helma Loomans werd ik gelijk uitgenodigd voor gesprek. Dit ontmoetingsgesprek was als thuiskomen. We spraken over de mogelijkheden van de werkzaamheden die ik mocht gaan uitvoeren. Fieldresearch, Deskresearch, Expert Visits en nog veel meer. Mijn onderzoekende hartje sloeg over. Ik moest aangenomen worden op deze stage…. En dat gebeurde gelukkig!

Nu 3 maanden na dit gesprek zit ik dan achter mijn bureau en ga ik een periode vol uitdaging en plezier tegemoet.

Functie

Als student Toegepaste Psychologie leer ik veel over allerlei stromingen vanuit de psychologie. Zo ook over het onbewuste gedrag van de mens. Laat Consumatics daar nu expert in zijn. Ik kijk er naar uit een hoop bij te leren over het doen van wetenschappelijk onderzoek, trainingen en het geven van presentaties maar ook over wat een organisatie als Consumatics zich beweegt en hoe ik hierin mijn steentje bij kan dragen.

Persoonlijk

Nee, ik ben niet die gespierde fitboy, maar ik vind het leuk om bezig te zijn met een gezonde levensstijl. Ik zie dan ook graag af in de sportschool. Als ik bezig ben met ontspannen dan vind je mij op het terras met een wijntje of een biertje of verdwijn ik in een goed boek.

 
Connect