" Eindelijk snap ik wat ik hier kom doen!"

Niek van den Adel

Trainer, spreker & coach


Achtergrond


Ik ben een rasechte horecajongen! Met een diploma van Hotelschool Leeuwarden op zak, besloot ik consultant te worden. Groot huis, groot salaris, grote auto en een motor. Dat was een tijdje leuk, tot ik in 2010 onderuit ga en een hoge dwarslaesie op loop met een pijnlijk extraatje; een syringomyelie. Toch bracht het niet alleen maar pijn.

Ik werd verliefd op mijn ergotherapeute. Zij ook op mij. Na drie maanden woonden we samen, een jaar later waren we getrouwd, vervolgens kwam er eerst een tweeling en daarna nog een derde dochter. Die dwarslaesie heeft me nogal wat opgeleverd. Dan realiseer ik mij dat ik een vak heb gekozen waarbij ik de hele dag met mensen werk, maar in al mijn opleiding nooit echt iets over de mens heb geleerd. Dit besluit ik in te halen. Ik verdiep mij in NLP, psychologie, bezoek elke goeroe en alles wat maar met persoonlijk ontwikkeling te maken heeft. Eindelijk snap ik wat ik hier kom doen. Als (keynote) spreker vertel ik op (inter)nationale podia ronduit over mijn bewogen leven en probeer ik mensen te inspireren en te raken. Ook schrijf ik graag blogs en boeken!

Functie binnen Consumatics

Als mede-eigenaar van Wakker, een bureau wat focust op trainen, spreken en coachen, werken wij voor veel verschillende opdrachtgevers. Wij merken dat veel bedrijven bepaalde vraagstukken gemeten willen hebben. Wij weken dan graag samen met Consumatics om de vinger op de zere plek te leggen en antwoorden te vinden. Samen verzorgen wij presentaties en organiseren wij (langdurige) trajecten.


Persoonlijk

Schrijven van boeken en blogs, poseren met mijn dochters Puck, Josefien en Anna voor mijn vrouw die ons graag fotografeert, ondernemen, met mijn hond Joep fietsen, lekker eten en drinken, skiën.

Projecten

Samen met Consumatics hebben wij o.a. gewerkt vppr BP, Rijndam Revalidatie.

 
Connect