Monja Knol

Research consultant Economische en Consumentenpsychologie


Achtergrond

“Maar waarom dan?” was een vraag die mijn ouders misschien iets te vaak hebben moeten aanhoren. Hoewel er veel dingen zijn waarover ik mij verwonder, vind ik het gedrag van mensen het meest mysterieus van alles. Vandaar dat ik psychologie ging studeren, met als specialisatie economische en consumenten psychologie. Nu mag ik mij bij Consumatics verwonderen over de geweldige sfeer binnen het bedrijf en de energie waarmee elke opdracht wordt aangegrepen.

 

Functie

Binnen Consumatics draag ik bij aan allerlei verschillende projecten door middel van literatuuronderzoek, vragenlijstonderzoek, data analyse, en het schrijven van blogs en nieuwsbrieven. Ook draag ik bij aan de relatief nieuwe Employee Journey.

 

Persoonlijk

Ik kom oorspronkelijk uit een klein dorpje in de buurt van Breda, maar heb inmiddels het hele land al gezien. Nu woon ik samen met mijn vriend in Delft. Samen schotelen we onze vrienden regelmatig lekker eten, zelfgemaakte cocktails, spelletjes en zeiltochtjes voor. Zelf ben ik vaak te vinden achter een schilderdoek. Mijn positieve instelling zorgt ervoor dat ik nog steeds geloof dat ik kan schilderen zonder verf op mijn kleren te knoeien, iets wat helaas maar zelden de werkelijkheid is.
Connect