Lotte Hoek

Stagiaire


Achtergrond
Na mijn bachelor Sociale en Arbeids- en Organisatie psychologie in Utrecht begon ik vol enthousiasme aan de master Economic and Consumer Psychology in Leiden. Hier ontdekte ik mijn oneindige interesse in menselijk keuze gedrag en hoe dit beïnvloed wordt door emoties en omgevingsfactoren.  Toen ik bij het zoeken naar een stage op Consumatics stuitte zag ik meteen een match. Ik ben dan ook heel blij dat ik, na een gezellig gesprek, mij verder mocht gaan verdiepen in het onbewuste gedrag van de consument.

Functie binnen Consumatics
Binnen Consumatics houd ik me bezig met wetenschappelijk onderzoek en duik hiervoor vaak de literatuur in. Daarnaast pas ik dit onderzoek toe in de praktijk met behulp van statistische analyses en veldonderzoek. Ik hoop bij Consumatics te ontdekken of werken op project basis iets is wat bij mij past en de perfecte balans te vinden tussen zowel onderzoek gericht als praktisch bezig zijn.

Persoonlijk
Ik woon nu ongeveer zes jaar in de stad Utrecht waar ik sinds kort samen met mijn vriend de trotse bewoner ben van een appartement in de gezellige wijk Lombok. In mijn vrije tijd zoek ik graag gezelschap op van mijn lieve vrienden en familie. Met hen bezoek ik festivals, plan ik weekendjes weg of drink ik wijntjes op het terras. Daarnaast houd ik ontzettend van reizen en heb ik op de planning staan om in november naar Peru en Colombia te gaan.
Connect