Lisanne Korfage

Adviseur


Achtergrond

Vanuit de Hotelschool kwam ik voor het eerst in contact met een adviesbureau. Alles aan deze branche is interessant: diversiteit, druk en dromen. Ik deed mijn afstudeerstage bij HTC Advies. Ik voelde echter sterk dat ik nog niet klaar was om als adviseur aan de slag te gaan. Eerst maar eens ervaring op doen in het werkveld. En zo gedacht, zo gedaan. Eerst als floormanager bij restaurant Anna en restaurant Wilde Zwijnen in Amsterdam en daarna heb ik de overstap gemaakt naar de retail bij het trendy winkelconcept STACH. Na deze operationele ervaring, stond ik te popelen om weer aan het werk te gaan in de adviesbranche. Weer voor HTC Advies, en daarnaast ook voor Consumatics. Dubbel geluk!

Functie binnen Consumatics

Op zich een gekke stap. Van Hotelschool, naar een horeca adviesbureau, naar een onderzoeksbureau gericht op neuromarketing. Maar het past bij mij. De projecten in de Foodservice en recreatie liggen mij het beste. Van eten en drinken word ik vrolijk. En ook van aandacht voor de allerkleinste details en een goede eerste indruk. Bij Consumatics ervaar ik dit in mijn functie als adviseur en projectcoördinator. Ik zorg dat ik nauw samenwerk met onze projectleiders en ik werk graag samen met psychologiestudenten om onze onderzoeken naar een hoger niveau te tillen.

Persoonlijk

Ik word geboeid door een dynamische omgeving, waar mijn inlevingsvermogen wordt uitgedaagd en doorzettingsvermogen op de proef wordt gesteld. En met wat druk op de agenda. Ik durf nu te zeggen dat projectmanagement bij mij past. Ik word enthousiast van mensen helpen om hun dromen te delen én verwezenlijken. En juist van wat daarbij komt kijken: de vraag achter de vraag boven water krijgen: wat is het doel en wat is de behoefte. Zowel van de opdrachtgever, als van de klant, gast, consument of collega. Mijn omgeving is waar vraagstukken nieuw & uitdagend zijn en waar je collega’s nodig hebt om te sparren. Daarbij vind ik het leuk om in het gehele proces betrokken te zijn. En wat daarbij voor mij belangrijk is? Een fijne werksfeer, grappige serieuze collega’s en hete lekkere koffie. En dat we met onze nieuwe inzichten écht wat doen.

Ik ben een buitenmens en ik krijg veel positieve energie van ontdekken, koken, actief erop uit, natafelen en bouwen. Wakker worden met de zon en turen naar de zee zijn mijn lievelingsmomenten. Ik heb mijn geluk gevonden in Haarlem. En hoe ik significant het verschil maak? Ik ben een optimist. En een praktisch denker. Meer extrovert dan introvert. Non-verbaal actief met expressie. Flexibel boven vaste routine. Positief kritisch. En soms.. wil ik teveel tegelijk.

Ik hoor graag verhalen en maak nieuwe contacten om mezelf, zowel bewust als onbewust, te blijven prikkelen. Onderweg, of ik zorg dat in Almere de lekkere koffie voor je klaarstaat.  Mooie dag!
Connect