Irene Tuijp

Assistent adviseur


Achtergrond

Op dit moment studeer ik Economic and Consumer Psychology in Leiden. Hiervoor heb ik de bachelor Psychobiologie gedaan aan de Universiteit van Amsterdam waar ik van alles geleerd heb over de onbewuste processen van de hersenen. Tijdens deze opleiding kwam ik erachter dat ik deze kennis graag wil toepassen in de praktijk. Neuromarketing sluit precies aan bij deze interesse. Zo ben ik dan ook bij Consumatics terecht gekomen. De werkzaamheden van Consumatics passen bij wat ik geleerd heb tijdens mijn studies en ik krijg hier de kans om mijn kennis toe te passen in de praktijk.

Functie binnen Consumatics

Als assistent adviseur bij Consumatics ben ik betrokken bij het doen van literatuuronderzoek om factoren te onderzoeken die de consumentenervaring in winkels en restaurants beïnvloeden. Daarnaast ga ik geregeld op bezoek bij klanten en vertaal ik de vraag van de klant in een praktisch advies.

Persoonlijk

Voor mijn studie ben ik eind 2018 verhuisd naar Leiden waar ik met veel plezier woon. Mijn roots liggen in Volendam waar ik nog steeds elk weekend naartoe ga om vrienden en familie op te zoeken. In het weekend ben ik vaak op de tennisbaan te vinden en met mooi weer op een terras!
Connect