"It always seems impossible until its done"

Helma Loomans

Co-owner


Achtergrond

Na de HAVO en het VWO heb ik de HBO opleiding Beurs- en Evenementen Management afgerond. Vervolgens heb ik 11 jaar in de financiële dienstverlening gewerkt in verschillende functies, waarbij ik onder andere verantwoordelijk was voor het Service Team. De laatste 6 jaar heb ik gewerkt als Manager van de Particuliere Markt, waardoor ik onderdeel uitmaakte van het Management Team en zo ook mede verantwoordelijk was voor het beleid en de toekomstplannen van de Onderlinge waar ik werkzaam was. De klant en medewerkers blij maken, was iets waar ik heel blij van werd om mee bezig te zijn en zodoende was de stap naar Consumatics een hele logische!  

Functie Consumatics

Als mede eigenaar van Consumatics is het heerlijk om te werken aan projecten om het écht fijner te maken voor de klant/gast! Ik ben voornamelijk de operationeel verantwoordelijke, maar draai mee waar het nodig is om te zorgen voor het beste resultaat!

Persoonlijk

In mijn vrije tijd ga ik heel graag naar festivals en concerten. Ik hou ontzettend van muziek, maar hou ook heel erg van etentjes met vrienden en tijd doorbrengen met mijn gezin. Daarnaast ontspan ik door yoga, hardlopen en door films en series te kijken. Zolang de zintuigen maar geprikkeld worden dus!

Projecten 

NBOV, JDEP Carista, Zorgonderzoek, OSQAR pilot
Connect