"I am always doing that which I cannot do, in order that I may learn how to do it."

Danny Verweij

Assistent adviseur


Achtergrond

“Zwaar bestek laat het eten lekkerder smaken”. Als ik het aan vrienden vertel, beantwoorden zij mijn zojuist opgedane kennis met een verveelde blik. Met onbegrip voor hun reactie lees ik dan maar het volgende artikel in een Quest magazine. Er is echter een plek waar dit soort weetjes zeer welkom zijn.

Toen ik op een stagemarkt voor het eerst van Consumatics hoorde, was ik er zeker van: hier moest ik stage lopen. Nou, dat bleek nog even spannend te worden, maar bij het lezen van dit stuk begrijp je natuurlijk dat het is gelukt.

Functie binnen consumatics

Ik blijf mij verbazen over hoe kleine aanpassingen in de omgeving de emotionele beleving kan verbeteren. Als student Toegepaste Psychologie leer ik veel over het gedrag van mensen, maar Consumatics kan mij nog een hoop leren over de ongelofelijk interessante wereld van het onbewuste en het doen van wetenschappelijk onderzoeken.

Persoonlijk

Ik kan mij volledig toewijden aan de vele hobby’s die ik heb, alleen niet te lang: na een tijdje wil ik meer. Van het bespelen van verschillende muzikale instrumenten, tot foto- en videografie, en van de oudste geschiedenis tot de nieuwste ontwikkelingen. Ik wil eigenlijk alles kunnen en kennen. In me vrije tijd ben ik vaak in Haarlem (de leukste en mooiste stad van Nederland) te vinden. In de winkelstraten of bij een van haar vele restaurants, maar dan wel het liefst een die het eten met zwaar bestek serveert.
Connect