Anouk van de Laar

Trainer


Expertise

Training & advies in gastvrijheidsbeleving, klantgerichtheid en verkoop. Gecertificeerd DISC trainer, opgeleid Train de Trainer in London- UK.

Onze partner Anouk helpt retail- en horecabedrijven graag om meer fans te krijgen. Zij ondersteunt teams om beter te worden door bewustwording in hun eigen gedrag en ze deelt haar kennis en kunde op een manier die vaak omschreven wordt als “inspirerend, leerzaam en leuk”.

Na haar studie aan de hotelschool in Heerlen werkte Anouk 5 jaar in Londen en Australië bij internationale bedrijven als Hilton Hotels en Conran Restaurants. Weer terug in Nederland ging ze aan de slag als Training & Communicatie Manager bij Oil & Vinegar, de culinaire cadeaushops. In die tijd (2001) was dat het meest belevingsvolle winkelconcept in Europa en Anouk hielp deze franchiseformule te groeien van 7 winkels in Nederland naar 100 winkels in 12 landen.

Sinds 2007 werkt Anouk als zelfstandig trainer, adviseur voor de retail en horeca. Persoonlijke benadering, beleving, daadkracht en veelzijdigheid zijn haar sleutelwoorden. Bij Consumatics geeft zij onder andere met veel plezier de workshop "Ontdek verborgen omzet" en de neuromarketingquiz.


Persoonlijk

Levensgenieter, gaat graag uiteten of kookt thuis met familie en vrienden, houdt van het glas halfvol, is graag buiten, ’n tikkie sportief, woont in Brabant, getrouwd met Hans en moeder van twee tieners
 
Connect