"Ik mag dan een dwarslaesie hebben, ik bén het niet."

Annemarieke Driessen

Trainer & Coach


Achtergrond
 

De mens heeft mij altijd al geboeid. Waarom doet iemand wat hij doet en beweegt hij zo? Al jong startte ik in de horeca en vond ik mijn passie. Het was dan ook een logische stap op Hotelschool Den Haag (in Amsterdam) te studeren. Hierna zocht ik verdieping in een studie communicatie (Phoenix). Samen met mijn broer kocht ik een pand aan het strand in Spanje wat we hebben omgetoverd tot de goed lopen horeca zaak FRIENDS.

Al snel na de aankoop van FRIENDS veranderde mijn leven heel onverwachts: Ik werd geconfronteerd met een acute dwarslaesie. Zo onverwacht als je het hier leest, zo onvoorzien was het voor mij. Je kunt je voorstellen dat dit de koers van mijn leven bepaalde. Ik mag dan een dwarslaesie hebben, ik bén het niet. Wat ik wel ben, is iemand die gevormd is door uitdagende periodes, die weet hoe een 180-graden-verandering voelt en die weet wat werken aan jezelf betekent (fysiek en mentaal). Ik ben nog steeds ondernemer, alleen mijn missie heeft zich verdiept. Met mijn kennis en ervaring wil ik mensen en organisaties raken, inspireren en motiveren. 

Functie binnen Consumatics

Als mede-eigenaar van Wakker, een bureau wat focust op trainen, spreken en coachen, werken wij voor veel verschillende opdrachtgevers. Wij merken dat veel bedrijven bepaalde vraagstukken gemeten willen hebben. Wij weken dan graag samen met Consumatics om de vinger op de zere plek te leggen en antwoorden te vinden. Samen verzorgen wij presentaties en organiseren wij (langdurige) trajecten.

 

Persoonlijk

Ik geniet van persoonlijke ontwikkeling, Spanje, op pad met onze zoon Olivier en partner Jaap, lekker eten en drinken met vrienden, levendigheid, het voorjaar, emotie in gezicht, vrolijkheid, mooie bos bloemen, de zee, Geur van vers gemaaid gras, marco, oude huizen, bossen, ideeën bedenken, bewegende mensen, eten, vogels, tippie, mooie teksten, cappuccino, geur van vers brood, lange houten tafel, dromen, wereldkaart, slapen, mensen observeren, kletsen, muziek, petite prince lamp, op oude foto mezelf op ski's te zien, oude Meubeltjes, feestje, Friendsbeachhouse, fruit, zon, water, zeemeeuwen, douchen, kleuren van de herfst, iPad om de beurt muziekje uitzoeken, strak, bomen, foto's, as it is in heaven, pipi, vliegen, M.I.L.K., vuurtorens, guus, gaan, schoon bed, olijfbomen, verse vis, groenten, bouwen, lachen, blauw, geur van zonnebrand, basic, puur, openhaard, zo kan ik nog even doorgaan ;)
 

Projecten


Samen met Consumatics hebben wij gewerkt met BP & Rijndam
Connect