Anna Casemier

Managing partner


Achtergrond

Na de hotelschool TIO ben ik in 2008 gaan werken als manager bij een evenementen- en cateringorganisatie. Na vier jaar ben ik daar commercieel directeur geworden, met sales en marketing als werkgebied. Vanuit mijn belangstelling voor de strategische positie van hospitality en klantbeleving ben ik in 2015 Bedrijfskunde gaan studeren en heb ik in 2017 de overstap gemaakt naar de adviesbureaus HTC Advies en Atir. Daar ben ik vanaf 2019 managing partner. Ik ben ervan overtuigd dat organisaties die hospitality integreren in hun bedrijfsstrategie, een sterkere marktpositie hebben. Mijn vertrekpunt is dan ook altijd de (onbewuste) behoefte van de consument of gast. Door deze behoefte samen met de opdrachtgever te vertalen naar concepten, bouw ik mee aan het succes van organisaties. Mijn toegevoegde waarde in organisaties is grenzen verleggen, pionieren en inspireren. Dat doe ik door kansen te grijpen, durf te tonen, de juiste mensen op het juiste moment te ontmoeten en vasthoudend te zijn in wat ik wil bereiken.

Functie binnen Consumatics

Als managing partner van de holding van HTC Advies en Atir ben ik blij dat wij Consumatics in 2019 aan onze holding hebben kunnen toevoegen. Met deze overname kan Consumatics zich verder ontwikkelen en daarmee ook bij HTC Advies en Atir optimaal bijdragen aan de meest innovatieve oplossing voor consument, medewerker en organisatie.

Persoonlijk

Ik ben geboren en getogen in Groningen. De gezonde nuchterheid die hoort bij de Groningers, heb ik meegenomen naar Amsterdam. Daar vond ik de stoere directheid en vrolijkheid die ook goed passen bij mijn karakter. Als Groningse Amsterdammer woon ik met mijn vriend en twee kleine kinderen in een veelkleurige volksbuurt naast Hoofddorpplein in Amsterdam. Ik hou van de levendigheid en inspiratie die de stad biedt en ga dan ook graag ergens eten of borrelen. Ik haal veel energie uit mijn werk. Daarnaast word ik blij van samenzijn met familie en vrienden en een workout in de sportschool aan het einde van de straat.

Mijn persoonlijke statement is: wie kiest, heeft succes.

Raken onze werkgebieden elkaar? Dan kunnen we misschien inspiratie delen. Ik maak graag een afspraak. 




Connect